DUURZAAM ADVISEREN EN ONTWIKKELEN

Een plat dak lijkt eenvoudig, maar vereist professioneel advies. Draagkracht, waterdichtheid, isolatie, veiligheid en duurzaamheid zijn cruciaal om hierin mee te nemen. Ook tijdens de ontwikkeling is het van belang dat de juiste vakmensen betrokken zijn tijdens het project om de kwaliteit van een plat dak te garanderen. Advies over materialen, onderhoud en mogelijke upgrades zorgt voor een duurzaam dak dat jarenlang meegaat.

Kortom, investeren in professioneel advies bij de installatie van je platte dak betaalt zichzelf terug in termen van veiligheid, duurzaamheid en comfort.

CALCULEREN EN ADVISEREN VAN HET DAKSYSTEEM

Een nauwkeurige calculatie voor een plat dak is cruciaal om verschillende redenen. Een correcte berekening voorkomt verspilling van materialen en bespaart kosten en tijd.
Daarnaast zijn de stevigheid en waterdichtheid een belangrijke factor. Een goed berekend dakoppervlak zorgt voor een stevig en waterdicht dak, essentieel voor de duurzaamheid en veiligheid van je pand.
Ook draagkracht is van belang wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om zonnepanelen of een tuin wilt installeren.
Kortom, een goede calculatie vormt de basis voor een betrouwbaar en efficiënt plat dak.

Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze specialisten.

Contact met specialist

HET LEVEREN EN INSTALLEREN VAN HET DAKSYSTEEM

We selecteren zorgvuldig hoogwaardige materialen die passen bij jouw specifieke project. Van waterdichte membranen tot isolatie en afwerking, we hebben alles in huis. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een naadloze installatie. Ze kennen de fijne kneepjes van het vak en werken met precisie. We nemen het hele proces uit handen. Vanaf het eerste gesprek tot de laatste schroef, wij coördineren alles. Jij kunt je richten op andere belangrijke zaken. Na de installatie blijven we betrokken. We bieden onderhoudsdiensten en staan klaar om eventuele problemen op te lossen. Jouw platte dak blijft in topconditie.

Kortom, met ons bedrijf hoef je je geen zorgen te maken. Wij leveren niet alleen materialen en installatie, maar ook gemoedsrust en betrouwbaarheid. Jouw platte dak is bij ons in goede handen.

Contact met specialist

SERVICE & ONDERHOUD VAN JE DAKSYSTEEM

Door preventief onderhoud vergroot u de betrouwbaarheid van uw dak. Periodieke keuringen worden op contractbasis door onze dakspecialisten gedaan. Periodiek vindt er controle plaats op gebreken en achterstallig onderhoud. Hiervoor bestaan diverse onderhoudscontracten. Vakkundig onderhoud is noodzakelijk. Dit verlengt niet alleen de levensduur van het dak, maar het verkleint tevens de kans op onnodige calamiteiten, verstoppingen, lekkages en onveilige situaties.

Contact met specialist

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR DE RENOVATIE OF INSTALLATIE VAN UW DAKSYSTEEM?

Vul het formulier in en kom in contact met één van onze specialisten.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

CONTACTGEGEVENS

Van der Meer Dakbedekking B.V.
Herentalsweg 4a
5628 RD Eindhoven
Nederland